Thursday 2 July 2009

Cateva ganduri de la un necrestin

Cat adevar este in ele. De multe ori, noi cei care ne numim crestini, provocam durere si suferinta altora.

Îmi place Hristosul vostru. Nu-mi plac creştinii voştri. Creştinii voştri sunt atât de diferiţi de Hristosul vostru.

Omul strică lucrurile mult mai mult cu cuvintele decât cu tăcerea.

Iubirea nu cere nimic, ea oferă. Iubirea suferă, ei nu-i pare niciodată rău de nimic şi nu se răzbună.

Fericirea te face dulce, încercările te fac puternic, regretele te fac uman, eşecurile te fac umil, succesul te face să străluceşti, Dumnezeu te face sa continui.

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.

Răbdarea înseamnă suferinţă de sine.

A învăţa că în viaţă, mai uşor se poate învinge ura cu dragostea, minciuna cu adevărul şi violenţa cu abnegaţia, ar trebui să fie un element fundamental în educaţia oricărui copil

Rugăciunea este cheia dimineţii şi zăvorul serii.

Pământul oferă suficient pentru a acoperi nevoile omului, dar nu lăcomia lui.

Cei slabi nu pot niciodată să ierte. Iertarea este atributul celor puternici.

Trei sferturi din toate neînţelegerile vor dispărea de pe faţa pământului dacă ne vom pune în locul duşmanilor noştri şi le vom înţelege punctul de vedere. Atunci vom deveni deîndată una cu ei, sau vom ne vom gândi cu îngăduinţă la ei.

Sunt toate principii rostite de gura unui necrestin, Mahatma Gandhi. Dar cat adevar este in ele. Ele nu ne sunt necunoscute, Domnul Isus ne-a invatat sa ni le scriem pe inima. Am facut oare noi asta?

4 comments:

  1. crestinul nu este fara pacat, dar devine pe zi ce trece adevarat crestin. Preocuparea Bisericii trebuie sa fie in cel mai inalt grad Christos.
    Isus n-a spus: "Voi zidi Biserica voastra"
    si nici "Voi veti zidi Biserica Mea",
    ci "Eu voi zidi Biserica Mea!"

    ReplyDelete
  2. Atat de mult adevar contine aceasta postare,iar acest adevar ar deveni splendoare si frumusete daca l-am face sa renasca in viata noastra,in inima noastra...Dumnezeu sa va binecuvanteze...

    ReplyDelete
  3. Anonim: intr-adevar nu exista om fara pacat. Este de dorit ca omul sa devina pe zi ce trece mai crestin, din pacate, nu este intotdeauna asa. Este datoria noastra sa ne implicam si sa ne ajutam fratii ( si pe noi insine ) sa devina crestini pe zi ce trece.

    mmary: Bine zis. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne ajute sa devenim niste ambasadori ai Sai pe acest pamant. Asta e misiunea noastra, sa raspandim lumina in jurul nostru. Aleluia!!

    ReplyDelete
  4. Intr-adevar ne place sa ne numim crestini, dar nu ne place sa si traim ca adevaratii crestini.
    Sa ne rugam sa putem trai ca si crestini, intr-o lume din ce in ce mai intunecata spiritual, unde sensul de 'crestin' are o raza atat de larga, ca nu ar mai trebui sa mergi pe calea ingusta, caci nu mai are rost.... Unii confunda iubirea lui Dumnezeu cu dreptatea Sa ceia ce nu e corect, nici dupa biblie, ci aceste doua sunt distincte in caracterul si planul lui Dumnezeu.
    Pace si o duminica plina de harul LUI iti doresc.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator