Monday 24 January 2011

Rugaciune saptamana 24-31 Ianuarie

De multe ori suntem nefericiti, pentru ca ne dorim lucruri pe care nu le avem. In acelasi timp, uitam cat de multe lucruri avem. Poate sanatate, o familie, prieteni si multe altele la care unii oameni nici macar nu indraznesc sa viseze. Va propun ca in aceasta saptamana sa venim in fata Domnului, uitandu-ne in viata noastra la ceea ce avem, multumindu-i pentru toate lucrurile cu care ne-a binecuvantat si de care noi am uitat.

2 comments:

  1. Daca nu suntem fericiti (sau multumiti) cu starea de acum, nu vom fi nici atunci cand vom dobandi lucrurile la care visam; tendinta noastra fiind de a avea totdeauna mai mult, si uneori uitam sa ne oprim din acest vis… Intr-adevar,asa usor privim doar inspre ceea ce ne lipseste, fara sa mai vedem restul binecuvantarilor primite cu care deja ne-am obisnuit..
    Multumim Domnului ca mare este indurarea Sa si bunatatile Sale fara sfarsit fata de noi toti!

    ReplyDelete
  2. Nu de mult am vizionat un documentar despre Kenya si m-a uimit saracia oamenilor de acolo, dar si multumirea si recunostinta lor pentru foarte putinul ce-l aveau. M-am rusinat inaintea Domnului pentru cate binecuvantari am primit. Imi doresc sa pot privi cu multumire la starea in care ma aflu, iar cand vine un gand de cartire sa-mi amintesc cati oameni nu au nici macar cele mai elementare lucruri pentru a supravietui.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator