Monday 31 January 2011

Rugaciune saptamana 31 Ianuarie - 7 Februarie

Pentru saptamana care urmeaza tema pentru staruinta este propusa de voi:

"Citind Ieremia 29 am primit un indemn la rugaciune.
In timp ce Dumnezeu ne fagaduieste un viitor si o nadejde ne indeamna: "Urmariti binele cetatii, in care v-am dus in robie, si rugati-va Domnului pentru ea, pentru ca fericirea voastra atarna de fericirea ei."
Multi dintre noi, in timp ce asteptam ca Dumnezeu sa lucreze credem ca nu putem face nimic, cand de fapt sunt o multime de lucruri de facut. Sa ne rugam pentru prosperitatea celor din jurul nostru deoarece cand ei sunt prosperi suntem si noi. Uneori noi nu intelegem acest lucru si am devenit preocupati de o singura persoana: noi insine. In timp ce asteptam ca Domnul sa faca ceva bun pentru noi, sa facem si noi ceva bun pentru cei din jur; si astfel, ajutandu-i pe altii se va deschide canalul prin care Dumnezeu ne poate binecuvanta pe noi. Ajuta-ne Doamne!"

In tema cu acest subiect, as vrea sa va propun sa ii aducem in rugaciune si pe fratii nostri care trec prin incercari si prigoniri, din cauza credintei lor. In fiecare zi, mii de oameni sunt persecutati. Dumnezeu sa ii intareasca si sa ii izbaveasca!

3 comments:

  1. Da este nevoie de o rugaciune cu sinceritate catre Dumnezeu caci nu ma mira faptul ca paganii ii prigonersc pe crestinii din lume ,daca la noi in tara penticostali isi dau afara fratii lor, baptistii isi scot frati afara din biserici ca si-au schimbat mentalitatea din cuvant, dar sunt tot in cuvant nu s-au paganizat sau invrajitorit,sunt si ei copii Domnului daca copii Domnului prigonesc pe copii Domnului, mai este iertare peste acea biserica?
    O biserica care isi scoate fratii si surorile din biserica vor fi judecati ca ucigatori de frati nevinovati,si de ce?!!pentru ca ei cred si se boteaza in Numele lui Isus Hristos ,ei intaresc marturia Domnului Isus Hristos ,atunci cei care ii scot afara din biserici in cine cred?!!!in satan?!!!inseamna pa denominatiunile penticostale,baptiste si ceilalti care isi scot crestinii afara caci cred in ISUS HRISTOS ,sunt fiara din apocalipsa cea care este imbatata de sangele martirilor, a celor sfinti.
    Matei 23:29. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi ziditi mormintele prorocilor, impodobiti gropile celor neprihaniti
    30. si ziceti: "Daca am fi trait noi in zilele parintilor nostri, nu ne-am fi unit cu ei la varsarea sangelui prorocilor."
    31. Prin aceasta marturisiti despre voi insiva ca sunteti fiii celor ce au omorat pe proroci.
    32. Voi, dar, umpleti masura parintilor vostri!
    33. Serpi, pui de naparci! Cum veti scapa de pedeapsa gheenei?
    34. De aceea, iata, va trimit proroci, intelepti si carturari. Pe unii din ei ii veti omori si rastigni, pe altii ii veti bate in sinagogile voastre si-i veti prigoni din cetate in cetate;
    35. ca sa vina asupra voastra tot sangele nevinovat care a fost varsat pe pamant, de la sangele neprihanitului Abel pana la sangele lui Zaharia, fiul lui Barachia, pe care l-ati omorat intre Templu si altar.
    36. Adevarat va spun ca toate acestea vor veni peste neamul acesta.
    37. Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine! De cate ori am vrut sa strang pe copiii tai cum isi strange gaina puii sub aripi, si n-ati vrut!
    38. Iata ca vi se lasa casa pustie;
    39. caci va spun ca de acum incolo nu Ma veti mai vedea pana cand veti zice: "Binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului!"

    ReplyDelete
  2. Si mie mi s-a parut un mesaj extraordinar. Nu ne gandim foarte des la prosperitatea celor din jur.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator