Monday 8 August 2011

Rugaciune saptamana 08 - 15 August

Nu stiu cand este ultima cand ati facut asta, dar pentru saptamana care urmeaza va propun sa ne luam un timp de multumire la adresa Domnului. In majoritatea timpului nu realizam ca lucrurile cu care ne-am obisnuit ( un acoperis, o masa calda, sanatate, etc) sunt daruri ale Lui si nu lucruri obisnuite, normale, merite. Daca putem urca treptele pana acasa, sa Ii multumim, daca putem sa vedem un rasarit de soare, sa Ii multumim, daca putem sa dormim intr-un pat si nu pe o banca din parc, sa Ii multumim Lui. Pentru tot ceea ce suntem si pentru ceea ce este El.

3 comments:

  1. Sa ne ajute Domnul sa fim multumitori in orice vreme, pentru ca asa cum ati subliniat avem atatea motive de multumire pe care le dam uitarii de cele mai multe ori.

    ReplyDelete
  2. Multumire, recunostinta sunt cuvinte care parca pe zi ce trece isi pierd sensul tot mai mult. Desi coplesiti de binecuvantari de tot felul, uitam usor si ne rezumam la o multumire formala si rece care este departe de a arata o adevarta recunostinta fata de Dumnezeu. Domnul sa ne izbaveasca de obiceiul de a primi fara sa fim patrunsi de o multumire sincera si de nevrednicia nostra. Avem atatea motive sa fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru atatea binecuvantari si haruri pe care le-am primit si le primim mereu si mereu!

    ReplyDelete
  3. Sa ne rugam Domnului ca Evanghelia sa aduca rod in inima copiilor , a adolescentilor si a tuturor participantilor la taberele crestine. El sa lucreze in inimile lor, sa le dea intelepciune, calauzire, protectie si unitate.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator