Wednesday 26 October 2011

Versetul zilei

Căci, chiar dacă smochinul nu va înflori, viţa nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi, şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule, şi nu vor mai fi boi în grajduri, eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele!

Habacuc 3:17,18

3 comments:

  1. Cand ma gandesc la acest verset ce vrea sa spuna….ma gandesc la o zdrobire a vointei, a eului , o renuntare care presupune jertfa de sine si o acceptare a necunoscutului printr-o incredere puternica, o abandonare totala in ceea ce Domnul Dumnezeu pregateste si nu pot sti mai dinainte, curajul de a infrunta viitorul macar ca este posibil sa nu mi se implineasca visele, dar cu siguranta unui viitor ce ma asteapta dincolo de aceasta lume. Ma duce cu gandul la atitudinea lui Sadrac, Mesac si Abed-Nego inainte de a fi aruncati in cuptor: “Si chiar de nu ne va scoate, sa stii, imparate, ca nu vom sluji dumnezeilor tai si nici nu ne vom inchina chipului de aur”.

    ReplyDelete
  2. Da, asa vad si eu. Cea mai frumoasa dovada a credintei este sa multumesti atunci cand lucrurile par a merge intr-o directie gresita. Sa fii in stare sa zici: "Doamne viata mea e in mana Ta si Tu stii ce faci. Nu ma clatin si ma incred in Tine". E un efort fantastic, dar atat de frumos.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator