Saturday 29 October 2011

Versetul zilei

„Din pricina puţinei voastre credinţe", le-a zis Isus. „Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: „Mută-te de aici acolo", şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.

Matei 17:20

2 comments:

  1. Pai daca ar fi sa credem acest verset (pus in gura lui Isus de catre niste falsi apostoli care nu l-au vazut sau nu l-au auzit vreodata pe Isus) ar insemna sa urmam o cale gresita catre mantuirea noastra ...ptr ca Isus ne invata ca mantuirea se obtine prin LEGE ...vezi Luca 10.25

    ReplyDelete
  2. Ce repede aruncam cu vorbele. Cum ai ajuns la concluzia ca apostolii erau falsi si nu l-au vazut sau auzit pe Domnul Isus? Luca 10:25 nu spune ca mantuirea se obtine prin Lege, ci spune ca raspunsul il gasesti acolo. Fara iubire nu poti sa ai credinta in Dumnezeu, fiind o conditie esentiala. Iubeste-l pe Dumnezeu, iubeste-ti aproapele si atunci poti sa iti pui problema daca ai credinta sau nu. Daca un om spune ca are credinta si nu are iubire se minte singur.

    E foarte usor sa scoti din context un verset si sa il rastalmacesti asa cum iti pica bine. Oamenii fac asta din ce in ce mai des, dar asta nu inseamna ca este si corect.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator