Monday 26 March 2012

Rugaciune saptamana 26 Martie - 2 Aprilie

In saptamana care urmeaza va propun sa staruim in rugaciune pentru intelepciunea in alegeri. De multe ori, eu unul, am facut o alegere fara a imi da seama ca nu era cea buna, sau corecta in ochii Domnului. Nu stiu de ce, dar cateodata parca avem mintea adormita. Daca si voi ati fost in situatia asta haideti sa staruim pentru intelepciune si claritate in alegeri.

4 comments:

  1. Amin! si noi avem nevoie , de aceea vom starui pentru o calauzire deplina in toate alegerile.

    ReplyDelete
  2. O motivatie extrem de utila.
    In multe situatii pornite din gandurile si vointa noastra ,abia cand dam cu capul de pragul de sus ,analizam si ne intrebam daca am facut o alegere buna sau nu...
    Dumnezeu sa ne dea intelepciunea Lui de Sus la timp si prin Duhul Lui Sfant sa ne calauzeasca in toate alegerile ce le avem de facut,Amin!

    Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru lucrarea constanta ce-o faceti pe acest blog .

    ReplyDelete
  3. motiv de rugaciune: Sa sprijinim in rugaciune sufletele cazute, care au nevoie de iertarea si mantuirea lui Dumnezeu. Sa ne rugam si pentru pocainta noastra, sa putem fi o buna marturie si un exemplu spre indreptarea multora.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc, din pacate l-am vazut destul de tarziu si cred ca e nevoie de o rugaciune punctuala pentru fratele nostru din Iran. Daca nu te superi, motivul acesta va ramane pentru saptamana viitoare.

      Domnul sa te binecuvanteze

      Delete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator