Monday, 8 October 2012

Rugaciune saptamana 08 - 15 Octombrie

Saptamana care urmeaza va propun sa ne rugam pentru fratii nostri din Nigeria si tarile musulmane din Africa. De foarte multe ori ei sunt tinta unor atacuri sangeroase. Nu o data oameni au intrat intr-o biserica, cu mitralierele, si au inceput sa traga in cei prezenti. Haideti sa ne rugam pentru ei si in acelasi timp sa ii multumim Domnului pentru harul de care noi avem parte, desi nu avem nici un merit.

1 comment:

  1. Motiv de rugaciune
    Sa mijlocim in rugaciune pentru pastorii numiti de Dumnezeu in lucrare, pentru cei alesi de Dumnezeu ca sa raspandeasca in orice loc mireasma cunostintei Sale. Sa sustinem in rugaciune pe acesti alesi ai Domnului care sacrifica din timpul, energia si odihna lor, pentru ca de ei depinde intr-o mare masura si cresterea spirituala a poporului lui Dumnezeu. Ei au nevoie de indoita putere atat pentru viata lor, cat mai ales pentru viata bisericii. Nu e un lucru usor. Inseamna responsabilitate nu doar in fata oamenilor, cat mai ales in Fata lui Dumnezeu.
    Sunt oameni pe care ii pretuim si care nu de putine ori, prin cuvinte pline de har ne-au ridicat, indreptat, invatat si calauzit dupa cuvantul lui Dumnezeu. Ei sunt vocea prin care Cuvantul Sfant inca mai patrunde in inimi, canale de binecuvantare prin care Evanghelia se raspandeste.
    Sa ne rugam ca dragostea lui Dumnezeu sa fie fundamentul vietii si lucrarii lor, spre zidirea Bisericii si spre slava lui Dumnezeu.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator