Tuesday 18 June 2013

Rugaciune saptamana 17 - 24 Iunie

In saptamana care urmeaza va propun sa ne rugam pentru claritate in gandire. De cate ori in viata voastra ati avut de luat o decizie si nu stiati care este calea placuta Domnului? Care este cea mai buna pentru viitor? Pentru a putea discernce corect avem nevoie de intelepciune, avem nevoie de o inima si un duh puse in acord cu Domnul nostru. Haideti sa ne rugam pentru asta.

1 comment:

  1. Oh,multa,multa rugaciune si staruinta la Tatal nostru ,ne trebuie inainte de a lua o decizie importanta ,daca intr-adevar vrem sa ramanem sub autoritatea lui Dumnezeu. Altfel, decizia luata gresit ne va urmari toata viata.Iar vina nu o putem da pe Dumnezeu .
    E dureros ,mai ales cand nu exista cale de intoarcere...

    As face ca o mica paranteza un com. despre o hotarare pripita din tineretea mea,cand am ales gresit decizia de a ma casatori.Parintii nu erau intorsi la Dumnezeu iar mama se bucura ca a scapat de rusinea ce i-o pricinuisem intorcandu-ma la Dumnezeu.Anii au trecut si au facut si ei legamant cu Dumnezeu:intai mama ,apoi tatal meu.
    Recent,Dumnezeu a chemat-o acasa pe mama mea.
    La priveghi,fratii mi-au spus ca pe orisiunde mergea la rugaciune,eram mereu pusa prima inaintea Domnului si apoi ceilalti.
    De cate ori mergeam acasa imi spunea cat de rau ii pare pentru casnicia mea esuata mai ales ca, desi a prevazut esecul nu a vrut sa intervina. In ziua inmormantarii,biblia de pe piept,deschisa la Proverbe,o adia o boare de vant pana la Estera cap.6. Mereu.
    Apoi revenea iarasi la proverbe.A fost un semn un raspuns de la Dumnezeu pentru ca aveam inca o cerere inaintea Lui si anume :postul impasratesei Estera.

    Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru aceasta lucrare constanta pe care o faceti aici;El va va rasplati iar noi va multumim

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator