Wednesday 13 April 2011

Nu am mai scris....

Asa cum ati vazut, de doua saptamani nu am mai scris nimic. Nu stiu nici eu de ce. Imi doresc o perioada de pauza, de cautare, un timp in care sa ma concentrez exclusiv pe relatia personala cu Dumnezeu. Versetul zilei si rugaciunea saptamanala vor continua, insa o perioada nu voi mai scrie. Pana ma voi simti din nou in stare sa fac asta. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

4 comments:

  1. Crede in lumina soarelui,chiar si atunci cand pe cer nu vezi stralucirea razelor lui.Crede in iubire,chiar daca nu ti-e dat totdeauna sa te bucuri de caldura ei .Crede in Dumnezeu ,chiar dac auneori EL TACE.Chiar si atunci,crezand in tacerea LUI si Binecuvantarea Lui iti da pace.Si crede,atunci,sa stii caci EL te iubeste.Si-i multumeste atunci lui Dumnezeu pentru:soare,iubire, pentru tacere si pentru Golgota Mantuirii tale.Drum bun! Calator pornit spre vesnicie!

    ReplyDelete
  2. Cred! Dar cateodata treci prin perioade de pustie, in care e nevoie de liniste, de auto-analiza. As spune ca sunt normale si ciclice, chiar as zice ca sunt benefice in cresterea spirituala. Multumesc pentru incurajari!

    ReplyDelete
  3. Se spune: primul pas spre sanatate este odihna!

    ReplyDelete
  4. Pustiul e apasator, dar nu este permanent, o ducem greu in acest timp de pustiu …si spiritual sunt lipsuri. Se spune ca este necesar..si am vazut ca este adevarat, dar niciodata atunci cand m-am aflat acolo.
    Si totusi “Pustia si tara fara apa se va bucura; pustietatea se va veseli si va inflori ca trandafirul.”(Isaia 35.1) Daca Sursa puterii noastre sta in Dumnezeu, atunci apropierea de El ne va reda viata din belsug pe care o dorim. Este necesar sa ne oprim din rutina, sa cautam odihna necesara sufletului, ramanand in prezenta Celui ce ne-a chemat la odihna Sa cea binecuvantata. Ati ales o cale buna, daca nu renuntam la tot pentru a sta in liniste cu Dumnezeu, nu-I vom putea auzi glasul. Cred ca cu totii avem nevoie de a sta in liniste sa cautam prezenta si voia lui Dumnezeu.
    "voi care cautati pe Dumnezeu, vesela sa va fie inima!"

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator