Monday 4 April 2011

Rugaciune saptamana 4 -11 Aprilie

In saptamana care urmeaza va propun sa aducem o jertfa de multumire Domnuui, pentru familiile noastre. Nu e intotdeauna usor, pentru ca de cele mai multe ori parintii sau fratii nostri ne ranesc cel mai mult. De la ei avem asteptari mari si atunci cand ne dezamagesc durerea este mare. Insa am fost pusi in aceste familii cu un scop, nu la intamplare ci pentru a ne forma caracterul si pentru a fi un sprijin. Haideti sa multumim Domnului pentru aceasta, oricat de greu ne-ar fi. Ce ziceti?

4 comments:

  1. Multumim pentru indemn!

    ReplyDelete
  2. Asa este, e o mare binecuvantare sa avem familii!
    E un motiv foarte bun de multumire si rugaciune.

    ReplyDelete
  3. Un indemn binevenit! Avem nevoie de intelepciune pentru a rezista si a mentine pe linia intelegerii si a pacii relatiile in familie, cand atacurile sunt din ce in ce mai aspre asupra nucleului familiei, a carei armonie cel rau inca de la inceput a vrut sa o distruga, dar “Daca nu zideate Domnul o casa, degeaba lucreaza cei ce o zidesc; daca nu pazeste Domnul o cetate, degeaba vegeaza cel ce o pazeste.”(Psalm 127.1) Sa multumim Domnului pentru acest loc in care el a ingaduit sa ne formam caracterul, si in care trebuie sa-L dovedim in fiecare zi. Ajuta-ne, Doamne!

    ReplyDelete
  4. Multumim Domnului pentru familiile noastre pe care de multe ori le dezamagim si le ranim prin atudinea noastra. Vedem in jur oameni care nu stiu ce inseamna o famile si care isi doresc sa simta dragostea unei familii pe care nu o au. Ce privilegiati si binecuvantati suntem noi, cei ce o avem! Este meritul nostru? Nu, ci este indurarea lui Dumnezeu fata de noi, de aceea Ii multumim din inima.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator