Monday 18 October 2010

Rugaciune saptamana 18-25 Octombrie

In saptamana care urmeaza va propun sa ne rugam pentru o dragoste mai mare. Intai fata de semenii nostri si apoi fata de Dumnezeu. Biblia ne invata ca nu putem afirma ca il iubim pe Dumnezeu fara a ne iubi semenii. Suntem noi gata de jertfa, de mila, de dragoste pentru oamenii din jurul nostru?

2 comments:

  1. Sa urmam exemplul Bunului samaritean care a decis ca destinatia calatoriei Sale nu era mai importanta decat locul in care se gasea El in acel moment.,, a venit in locul in care era el, si cand l-a vazut, I s-a facut mila de el,,(Luca 10.33)
    Sa-i cerem Domnului sa ne ajute sa gandim si sa actionam ca Domnul Hristos, fara a rata nici o ocazie de a sluji semenilor nostri. Sa facem intotdeauna mai mult decat ni se cere, cu bucurie, pentru ca la final Domnul sa spuna ,,Veniti binecuvantatii Tatalui Meu..,,(Matei 25.34-40)

    ReplyDelete
  2. Acolo unde este Duhul lui Dumnezeu este si dragoste. Deci, daca lipseste dragostea, atunci lipseste Duhul lui Dumnezeu pentru ca “dragostea lui Dumnezeu a fost turnata in inimile noastre prin Duhul Sfant, care ne-a fost dat”(Romani 5.5) Dar, cand Duhul este intristat prin faptele firii pamantesti, nici dragostea nu mai are putere. Dragostea pentru Dumnezeu este ca o flacara…pe masura ce stai alaturi de cei care o poarta simti ca te aprinzi si tu. Ea este cea dintai roada a Duhului, pe care daca o avem, nici celelalte nu vor lipsi (sacrificiul, mila). Versurile unui cantec:
    “Vorbe mari de-ai sa spui
    Nu ajuta nimanui;
    Daca ai stii sa iubesti
    Asta-nseamna sa jertfesti.”
    Avem nevoie de Dragoste intotdeauna dar, trebuie sa o si impartasim cu cei care au nevoie de ea!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator