Sunday 25 July 2010

Rugaciunea saptamana 26 Iulie - 2 August

Am primit un motiv de rugaciune care, cred eu,  merita toata atentia. Nu stiu cati dintre voi va tineti de aceasta rugaciune zilnica, sper ca toti si sper ca s-au mai adaugat. Daca ar fi sa ma iau dupa motivele de rugaciune pe care le propuneti, as spune ca nu prea multi. Domnul stie. Gasiti mai jos motivul de rugaciune  pentru aceasta saptamana, Domnul sa ne ajute sa mijlocim din toata inima pentru fratii si surorile noastre, care se afla in nevoie:

"Un subiect mi-a atins sensibil inima si as dori sa vi-l impartasesc.
Sa ne rugam pentru copiii abandonati, aceia care au fost uitati in orfelinate sau care strabat strazile fara a-si cunoaste scopul pe lumea aceasta. Poate i-am privit cu dezgust pe strada datorita comportamentului, limbajului sau infatisarii lor, dar modul lor de viata exprima vitregiile sortii traite pentru ca nimeni nu i-a inteles vreodata. Si, ce vina au ei ca s-au nascut in conditii nefavorabile vietii? Puteam fi oricare dintre noi in locul lor. Unii aleg sa paraseasca chiar orfelinatele datorita tragediilor traite si aici.
V-ati gandit ca o mangaiere si o vorba spusa din suflet poate insemna nespus mai mult decat multe monede aruncate fara nici macar o privire in ochiii celui flamand de dragoste? Sa venim la Scaunul indurarii lui Dumnezeu pentru ca El sa le pregateasca adapostul acestor suflete fara speranta, sa cunoasca Iubirea divina prin care ranile din sufletele lor sa fie vindecate.
Domnul Isus Hristos sa va binecuvanteze pe fiecare!"

1 comment:

  1. Multumesc! Bine punctat! Ma tot intreb mereu ce se intampla cu categoria asta de oameni??? Cine se gandeste la ei??? Vedem cate eforturi se fac pentru cei napastuiti de furtuni si ploi abundente care au ramas fara acoperis... si e normal sa fie asa. E dureros sa pierzi casa.. dar mai rau caminul.... pe care altii nu l-au avut niciodata. De ce forurile tutelare, oamenii in drept nu acorda atentie acestor tineri, o sansa pentru o viata mai buna, o locuinta chiar si de tabla cum este cea provizorie pentru sinistrati. Ei, orfanii, ce categorie de oameni sunt??? Nevoile primare satisfacute nu iti sting dorul de a fi iubit, dar arata ca cineva s-a gandit la tine. Cert este ca multi se gandesc la cei fara adapost, atat cat le este permis, insa numai Dumnezeu le poate schimba mintea si inima... asta presupune accepatrea dragostei, care e cel mai greu pas facut de orice om de pe pamant. Demnitatea nu sta in a avea. Dumnezeu sa ne lumineze!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator