Monday 22 November 2010

Rugaciune saptamana 22 - 29 Noiembrie

Subiectul de rugaciune din saptamana care urmeaza vine de la voi. Si cred ca este unul bine tintit, in vietile multor crestini am observat ca a intervenit, cel putin in unele perioade rutina. Pasiunea de a face un lucru mic pentru Dumnezeu a amortit, inima a devenit mai putin simtitoare, si cred ca si eu sunt in aceasta situatie. Haideti sa ne uitam bine in urma si inaintea noastra si incepand cu aceasta saptamana sa ne rugam pentru evolutie si nu pentru constanta.

"Sa ne rugam Domnului sa ne dea putere sa coboram din corabia obisnuintei indreptandu-ne atentia dupa vocea Sa, in lucrarea la care ne cheama. Este vremea sa ne ridicam si sa facem lucruri noi. Sa parasim confortul propriei corabii si sa ne avantam, ca si Petru altadata, indemnati de glasul Celui ce ne cheama si sa pasim pe apa. Trebuie sa coboram in fiecare zi cate putin din barca. Sa incepem cerandu-I intelepciune pentru a vedea unde trebuie sa ne “udam picioarele” in ziua aceea. Si chiar daca vom avea de a face cu vantul sau furtuna, El va intinde mana si ne va ridica. Este nevoie de curaj, putere si intelepciune. Domnul sa ajute si pe cei mai slabi , dar si pe cei tari!"

4 comments:

  1. Acest indemn atinge efectul, ma intreb care e cauza???

    ReplyDelete
  2. Mi-e greu sa spun o cauza generala , asa cum este subiectul rugaciunii. La mine cauza este absenta din camarutza mea, din locul meu de intalnire cu El.

    ReplyDelete
  3. Corect, cred ca tine de fiecare dintre noi. Cauzele pot fi multiple, ideea indemnului era tinta noastra, unde trebuie sa ajungem. Automat fiind vorba de cauze diferite si modul de a ajunge acolo, procesul va fi diferit. Insa tinta o avem in fata ochilor.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator