Friday 23 April 2010

Grup de ruga - continuare

Ma bucur sa vad dorinta voastra de rugaciune. In fiecare luni vom avea o tema de rugaciune, pentru saptamana care urmeaza. Sunteti bineveniti(e) sa propuneti si voi teme. Pana luni staruim, asa cum am anuntat ieri, pentru lucrarea pe care Ciresarii o fac acum.

Domnul sa va binecuvanteze!

3 comments:

  1. Pentru cei care nul cunosc inca pe Domnu..Pentru cei care il cunosc dar sau lasat ...Pentru cei care nau ce pune pe masa o bucata de paine ..Pentru cei bolnavi....Pentru misionari

    ReplyDelete
  2. E o sugestie foarte buna. Sunt sigur ca noi toti staruim pentru aceste lucruri. Eu ma gandeam la ceva mai focalizat, in fiecare saptamana sa avem un motiv clar de rugaciune. Cred ca o rugaciune pe o tema specifica are un impact foarte mare.

    ReplyDelete
  3. Ne bucuram pentru indemnul de a "aduce cererile noastre la cunostinta lui Dumnezeu prin rugaciuni si cereri cu multumiri" si de a ne alatura celor ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata. E foare buna ora aleasa.
    As sugera o tema de rugaciune: pentru radiourile crestine din Romania si pentru cei implicati in aceste lucrari.
    Am vazut neputinciosi cum, in urma cu ceva vreme Micul Samaritean a fost desfiintat datorita imposibilitatilor financiare cu care s-a confruntat si nu numai. De-a lungul timpului programele radio ne-au fost de mare folos si ne sunt si astazi. Prin acest mijloc de comunicare se promoveaza valorile crestine si tot prin el Cuvantul vietii patrunde in casele si in inimile oamenilor. De aceea doresc sa-i sustinem in rugaciune pe cei ce slujesc la aceste posturi de radio.
    Traim intr-o lume pierduta, in care intunericul este din ce in ce mai mare, dar stim ca "cei intelepti vor straluci ca stralucirea cerului, si cei ce vor invata pe multi sa umble in neprihanire vor straluci ca stelele, in veac si in veci de veci." Dan 12.3

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator