Thursday 22 April 2010

Grup de ruga

Cu ceva timp in urma am pornit cu cativa prieteni un mic grup de rugaciune. Nu este unul obisnuit, pentru ca nu ne strangem la un loc, ci ne rugam si staruim fiecare in camaruta lui, in fiecare seara la ora 23. De ce asa? In primul rand pentru ca rugaciunea de odaita este cea mai puternica si sincera, dupa parerea mea. Doar cand suntem singuri cu Domnul putem sa ne deschidem cu adevarat sufletul. In al doilea rand, pentru ca ar fi foarte dificil sa ne strangem in fiecare seara in acelasi loc. M-am gandit acum sa va lansez si voua aceasta invitatie. Eu unul imi fac programul in functie de aceasta ora de rugaciune si am constatat ca mi-am format o disciplina care ma ajuta foarte mult. Oricine doreste, daca doreste cineva, se poate alatura acestui mic grup. Va rog doar sa imi trimiteti un mail sau sa lasati un comment (nu vor fi publicate), pentru a sti cati suntem.

PS: Saptamana aceasta staruim pentru lucrarea pe care o fac Ciresarii in centrul tarii.

3 comments:

  1. rugaciunea de odaita... ce arma frumoasa!Multumim pentru initiativa.Chiar daca vom fi un numar mic, sa nu uitam ca El binecuvanteaza putinul, iar cele mai mari victorii au fost dobandite printr-un numar mic de luptatori, pentru ca nu cantitatea conteaza, ci puterea lui Dumnezeu care lucreaza.
    Desigur,ma alaturi si eu acestui grup care va starui in rugaciune.

    ReplyDelete
  2. Multumim lui Dumnezeu ca exista oameni ca Dvs. Este binevenita invitatia pe care ne-ati lansat-o si aveti dreptate, avem nevoie de aceasta disciplina. Din aceasta seara suntem alaturi de cei ce cheama pe Domnul dintr-o inima curata. A Lui sa fie slava, care "poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi"!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator