Monday 27 September 2010

Rugaciune saptamana 27 August - 04 Octombrie

Cu intarziere, lucru pentru care va cer iertare, va propun ca in saptamana care urmeaza sa ne rugam pentru tinerii "caldicei" de prin biserici. Din pacate stim cu totii ca aceasta stare de fapt este reala si tinde sa devina din ce in ce mai acuta. Domnul sa ii ajute sa se trezeasca.

3 comments:

  1. Amin! Este important sa staruim in aceasta mijlocire. Rugaciunea are putere si Domnul schimba vieti zi de zi prin rugaciunea copiilor Lui.

    Fiti binecuvantati!

    ReplyDelete
  2. Sa ne rugam pentru ca promisiunile Domnului din Fapte 2.17 ("In zilele de pe urma zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor prooroci, tinerii vostri vor avea vedenii, si batranii vostri vor visa visuri.") sa se implineasca si in bisericile noastre, Domnul sa dea tinerilor o minte agera si deschisa la Cuvantul Lui, din inima lor sa curga izvoare de apa vie, iar cei invarsta sa le fie exemple vii, viata si trairea lor influentand mai mult decat vorbele rostite.

    ReplyDelete
  3. Propun in saptamana care urmeaza sa aducem inaintea Domnului tinerii care sunt plini de ravna si "ard" pentru Dumnezeu in lucrarea la care au fost chemati. Sa-i incurajam, sa le fim alaturi si sa-i sustinem in proiectele lor. Domnul sa inflacareze darurile ce le-a pus in ei, sa-si implineasca planul Lui minunat in vietile lor, bucuria si puterea sa-i insoteasca. Dumnezeu sa-i binecuvinteze, sa ramana tari si neclintiti in credinta lor caci mari lupte au de dus in vremurile de acum.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator