Wednesday 8 September 2010

Versetul zilei

ar tu, daca alergi la Dumnezeu, daca rogi pe Cel Atot puternic, daca esti curat si fara prihana, atunci negresit, El va veghea asupra ta, si va da inapoi fericirea locuintei tale nevinovate.

Iov 8:5-6

1 comment:

  1. Intr-adevar, informatiile culese in timp ne ajuta sa avem o perspectiva de ansamblu asupra lucrurilor si doar fiind bine informati putem fi de folos si altora. In Dumnezeu avem o libertate care ne permite sa “cercetam toate lucrurile “ cum ne invata Scriptura, si sa pastram ceea ce cugetul nostru luminat de El ne invata ca este bun. Daca am cunoaste doar ce este bun nu am mai putea deosebi raul.
    Traim intr-o tara declarata in mare proportie crestina. Desi unii se numesc crestini si marturisesc credinta in Dumnezeu, dar cu faptele il tagaduiesc; altii insa chiar nu cred in existenta lui Dumnezeu. Si in aceasta categorie am intalnit mai ales oameni invatati, morali pentru care Biblia nu se deosebeste de o carte de povesti. Si acestia nu pot sa accepte adevarul indiferent de ambalaj. Am inteles un lucru: daca Dumnezeu nu pune in om un sambure de dorinta de a-L cunoaste, pana ce El nu-l atrage si se indura de acel suflet…samanta poate sa cada in diferite locuri (in locuri stancoase, intre spini, la marginea drumului) fara rod, pentru ca nu a gasit un pamant bun.
    Noi insa trebuie sa cautam sa cercetam cat mai mult si sa cerem Domnului sa ne dea intelepciune, cunostinta si mai ales dragoste pentru a ajunge sa putem implini ceea ce lipseste aproapelui nostru

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator