Monday 6 December 2010

Rugaciune saptamana 6 - 13 Decembrie

Pentru aceasta saptamana avem, inca o data, un motiv de rugaciune trimis de voi, unul care cred ca nu mai necesita nici un comentariu:
"Sa ne ajute Domnul sa nu mai judecam asa de repede si sa nu mai punem etichete altora bazate doar pe aparente. Sa fim inceti la a judeca si repede iertatori pentru ca, Cuvantul spune "oricine iubeste este nascut din Dumnezeu". Cel mai mare dar al lui Dumnezeu este Dragostea pe care trebuie sa o impartim din belsug tuturor. E mai usor sa criticam decat sa intindem mana celui in nevoi, uitand ca Domnul spune ca asa cum judecam pe altii vom fi la randul nostru judecati."

1 comment:

  1. Avem exemplu in atitudinea critica pe care Maria si Aron au avut-o impotriva lui Moise. Dar Domnul care aude si vede a lovit-o pe Maria cu lepra. De cate ori si noi staruim asupra defectelor observate la cineva fara sa luam in considerare trasaturile pozitive ale acelei persoane. Poate ca exista circumstante pe care nu le intelegem. Asadar, sa ne rugam pentru aceste probleme cautand modalitarti prin care putem fi de ajutor. De obicei critica este un mod de viata distructiv care fura bucuria dragostei si prezentei lui Dumnezeu.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator