Monday 6 December 2010

Versetul zilei

David a fost în mare strâmtorare, căci poporul vorbea să-l ucidă cu pietre, pentru că toţi erau amărâţi în suflet, fiecare din pricina fiilor şi fetelor lui. Dar David s-a îmbărbătat, sprijinindu-se pe Domnul, Dumnezeul lui.

1 Samuel 30:6

5 comments:

  1. O singura greseala este de ajuns ca sa starneasca impotrivire si toate celelalte lucruri bune sa fie uitate. Nu putem multumi pe toti, tot asa cum nu putem sa nu gresim niciodata. David nu a privit la aceia care-l inconjurau cu gand rau, altfel s-ar fi temut de popor si s-ar fi ascuns. El a stiut ca dincolo de imprejurarile periculoase in care se afla, avea un Adapost si un Sprijin care niciodata nu lipseste in nevoi.

    ReplyDelete
  2. Domnul este pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic... David este autorul acestui psalm, nuu?

    ReplyDelete
  3. @Damaris - Da, David este autorul psalmului.

    ReplyDelete
  4. oare a scris psalmul 23 in astfel de conditii?
    Ma gandesc cate armate de ingeri erau acolo cu el, astfel ca in imprejurari ca aceasta prezentata mai sus, poti sa te ridici si sa incurajezi o armata de inimi deznadajduite.???!!! Si cred ca sunt persoane care macar o data in viata au trecut prin astfel de imprejurari si se regasesc in verstul acesta ( Mi-a placut mesajul fr. Ton postat pe site strajerilor)

    ReplyDelete
  5. Nu stim in ce conditii a fost scris Psalmul 23, pare mai mult o cantare de lauda. Oricum e de notat ca in nici un psalm, David nu si-a pierdut nadejdea. Cred ca avem de invatat ceva din asta, e un exemplu de credinta si mod de gandire.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator