Sunday 16 May 2010

Versetul zilei

Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.
Nu este mare lucru dar, dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.

2 Corinteni 11:14,15

3 comments:

  1. Satana stie ca mai are putina vreme sa lucreze si cauta daca este cu putinta sa-i insele si pe cei alesi. Dar chipul lui fals paleste repede in fata adevarului pentru ca intre nelegiuire si neprihanire nu poate fi nici o legatura.
    "In norod s-au ridicat si prooroci mincinosi, cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura pe furis erezii nimicitoare...Multi ii vor urma in destrabalarile lor si din pricina lor calea adevarului va fi vorbita de rau." (2Pet.2.1-2) Din aceasta cauza, cei ce slujesc cu daruire Domnului au de dus o mai mare lupta.

    ReplyDelete
  2. Cine nu are Duhul lui Cristos nu este al Lui si poate fi cunoscut usor dupa roadele pe care le are. "Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rau nu poate face roade bune. Orice pom, care nu face roade bune, este taiat si aruncat in foc." Mat.7.15-20

    ReplyDelete
  3. E foarte greu sa separi intre oamenii demni de incredere si sarlatani, dar Biblia ne ofera si calea de a face asta. Slava Domnului care vegheaza asupra noastra si ne intareste!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator