Wednesday 22 April 2009

Unde a fost Isus?

Nu stiu daca v-ati uitat la televizor in ultimele zile. Mie tot ceea ce am vazut mi-a lasat un gust amar. Isus Cristos pare ca a lipsit cu desavarsire de la aceasta sarbatoare.

Toata lumea vorbea despre lumina, adusa de la Ierusalim cu avionul, de parca asta o face mai lumina decat cea de la Patriarhie. Oricum nu stiu cata relevanta au. Pentru ca important este ce este in inima omului, nu o afisare exterioara de piosenie cu o lumanare in mana. Si asta o data pe an. Ce e in inima omului conteaza in fata lui Dumnezeu.

Ieremia 9:25 "Iată, vin zilele, zice Domnul, când voi pedepsi pe toţi cei tăiaţi împrejur, care nu sunt tăiaţi împrejur cu inima,

Cred ca daca am numara de cate ori s-a vorbit despre lumina si de cate ori s-a pronuntat numele Isus Cristos, cel din urma ar pierde la numaratoare. De ce nu vrem sa ne pocaim? De ce Il uitam pe Isus, pentru ca ne vorbeste de pocainta si preferam sa vorbim despre "lumina" care nu ne obliga la nimic?

Pentru ca suntem nespus de pacatosi si nici macar nu vrem sa acceptam lucrul asta. Incet incet il vom uita pe Isus si il vom inlocui cu ceea ce ne convine. Asta e concluzia pe care am tras-o privind la televizor in aceste zile.

2 Timotei 4:3 Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor.

No comments:

Post a Comment

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator