Monday 7 June 2010

Rugaciunea saptamana 07 - 14 Iunie

Am primit ca sugestie urmatorul motiv de rugaciune pentru saptamana care urmeaza:

Sa ridicam altare de mijlocire, de rugaciune pentru tinerii nostri. Sa fie niste lumini in mijlocul intunericului ce a cuprins aceasta lume, sa nu se compromita, sa fie o mireasma a lui Hristos. Ei au nevoie de modele de urmat, de aceea sa ne purtam cu intelepciune, sa cautam sa-i indreptam dupa Cuvant cu mangaiere si rabdare. Sa luam seama la indemnul dat de apostolul Pavel catre tanarul Timotei in 1Tim 6.11-14. Ii vedem de multe ori desnadajduiti, frustrati si neintelesi de familie si chiar de biserica, sunt atrasi de diferitele tentatii ce-i imbie cu oferte daunatoare la tot pasul. Sa ne rugam pentru ei.


Si cred ca este un motiv de rugaciune foarte bun. Insa as vrea sa facem un pas chiar mai departe, sa mijlocim pentru tineri si pentru o trezire in aceasta tara. De multe ori e mai usor sa te pierzi intr-o vreme de libertate si sa fii furat de tentatii, decat intr-o vreme de prigoana cand stai cu sabia deasupra capului. Si sa nu uitam sa mijlocim pentru aceasta tara.


PS: Va multumesc tututor celor care ati trimis comentarii. Intr-adevar este minunat sa stii ca nu esti singur in rugaciune si ca exista unitate. Si sunt sigur ca aceasta rugaciune are putere. Domnul sa va binecuvanteze!

2 comments:

  1. NU SUNTETI SINGUR! Si doresc sincer ca generatia tanara sa aiba mintea curata si sa ia decizii sanatoase pentru viata lor viitoare, de familie, de biserica, de societate... Asa cum sunt ei dependenti de noi azi, vom fi noi dependenti de ei maine.. macar asa sa ne motivam sa ne ridicam mainile pentru binele si sanatatea lor din toate punctele de vedere. Dumnezeu sa ne ajute!

    ReplyDelete
  2. Indraznesc sa va propun o tema de rugaciune pentru urmatoarea saptamana. Misiunea Speranta incepe un nou turneu misionar. Aceasta lucrare implica foarte mult efort atat material cat si spiritual. Sa ne rugam pentru cei implicati in lucrare, pentru fratii ce vor vesti Cuvantul, pentru cei ce canta, pentru cei ce asculta, ca Domnul sa faca o trezire in inima lor, sa fie mangaiati si Dumnezeu sa fie slavit de toti. Sa nu uitam ca este unul din putinele evenimente cu adevarat extraordinare care se intampla in Romania astazi- prezentarea Adevarului in fata a mii de oameni! Este o ocazie unica, haideti sa mijlocim pentru ei sa aiba sustinerea noastra inaintea Domnului!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator