Friday 18 June 2010

Versetul zilei

Voi dar, întariti-va, si nu lasati sa va slabeasca mînile, caci faptele voastre vor avea o rasplata.

2 Cronici 15:7

4 comments:

  1. Multumim pentru incurajari! Sigur veti avea o rasplata :).

    ReplyDelete
  2. Iti multumesc si eu pentru comentariu. Sa speram ca vom avea rasplata, in primul rand, in ceruri.

    ReplyDelete
  3. Mintea mea omenească nu putea să înţeleagă cum ar putea Dumnezeu să-mi mulţumească cîndva. Nu voi uita niciodată momentul acela sublim cînd îngerul mi-a spus că în ziua glorioasă a judecăţii, Dumnezeu va rosti cuvinte de mulţumire. Îmi este peste putinţă să pricep că Dumnezeu mă iubeşte atît de mult încît să zică vreodată: “Mulţumesc, Roland Buck!”
    L-am rugat pe înger să-mi explice ce se înţelege prin „lucrurile ascunse în întuneric” şi prin “gîndurile inimilor”.
    Iată răspunsul lui: „Dumnezeu va lumina colţurile ascunse ale inimilor celor care l-au slujit, pentru că l-au iubit fără să aştepte mulţumiri. Şi pentru lucrurile acelea Îl vor auzi pe Dumnezeu spunînd: “Mulţumesc!" “Lucrurile ascunse în întuneric” nu se referă la fapte rele. Îngerul a zis că este vorba despre lucruri frumoase dar ascunse, pe care oamenii nu le-au cunoscut în viaţa ta. Dumnezeu va zice: “bine de tine” şi va aminti anumite lucruri pe care nici tu nu le ştii despre tine! El cunoaşte toate gîndurile tale şi chiar şi acele gînduri bune sînt vrednice de laudă! - INGERII LA DATORIE ASA SA FIE!

    ReplyDelete
  4. Si pentru ca bucuria Domnului va fi taria noastra, sa unim cu credinta noastra fapta si ”Bucurati-va pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri!”(Matei 5.12)

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator