Wednesday 9 June 2010

Versetul zilei

Orice arma faurita împotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata împotriva ta, o vei osîndi. Aceasta este mostenirea robilor Domnului, asa este mîntuirea care le vine dela Mine, zice Domnul.

Isaia 54:17

2 comments:

  1. "Imbracati cu toata armatura lui Dumnezeu" (Ef.6.11), cu scutul credintei si sabia Cuvantului "putem tine piept uneltirilor diavolului" in lupta care se da la nivel spiritual. "Descantecul nu poate face nimic impotriva lui Iacov si nici vrajitoria impotriva lui Israel"(Num. 23.23)
    "Vei pasi peste lei si peste naparci, si vei calca peste pui de lei si peste serpi. "Fiindca Ma iubeste -zice Domnul- de aceea il voi izbavi, il voi ocroti, caci cunoaste Numele Meu". (Ps.91.13-14)

    ReplyDelete
  2. Dupa cum David a mers impotriva lui Goliat si l-a biruit nu echipat cu hainele si armele lui Saul ci cu o prastie si cinci pietre, bizuindu-se pe Domnul Dumnezeul sau; tot asa si astazi Domnul va da biruinta in lupta spirituala celor ce se incred in El si asculta de indemnul duhului. (Ef.6.11-17) Astfel echipati nu vom fi dati de rusine in fata celui ce "da tarcoale ca un leu si cauta pe cine sa inghita". Ajuta-ne Doamne sa fim treji si sa veghem in calatoria noastra!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator