Thursday 19 March 2009

Totul sau Nimic - Vladimir Pustan Predica Video

25 comments:

  1. Hrana pentru suflet.

    ReplyDelete
  2. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE

    ReplyDelete
  3. CE MINUNAT CUVINT.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE FRATE

    ReplyDelete
  4. foarte frumos.pace

    ReplyDelete
  5. domnul sa va bnecuvinteze frate pt lucrarea minunata pe care o faceti cu ata daruire sunteti un copil adevarat a lui dumnezeu

    ReplyDelete
  6. de ce zbierati ?care-i motivul?

    ReplyDelete
  7. Nu stiu daca este corect folosit termenul "zbierat". Cateodata tonalitatea vocii este crescuta pentru ca predica sa nu devina monotona si ca oamenii sa fie atenti. Sunt metode oratorice dovedite. Se incearca mentinerea atentiei ascultatorilor pentru ca mesajul sa prinda. Este posibil ca predicatorul sa fie patruns de mesaj si sa ridice tonul pentru ca traieste mesajul pe care il ofera. Depinde de la caz la caz.

    ReplyDelete
  8. foarte faina predica dumnezeu sa te binecuvintezee frate pustan

    ReplyDelete
  9. Este fascinat si minunat ca cineva s-a gandit sa vorbeasca despre dragostea lui Dumnezeu.....ma alatur si eu apostolului Pavel si afirm ca dragostea este implinirea tuturor poruncilor....Dragostea este Dumnezeu

    ReplyDelete
  10. Domnul sa te binecuvinteze.Nu stiu daca mai este alt evanghelist in tara ,sa vorbeasca cu atita pasiune,dragoste pentru Domnul.Slava Domnului si multumesc Domnului pentru fratele Pustan

    ReplyDelete
  11. frumoasa predica dz sa te binecuvinteze de la samuel 11 ani

    ReplyDelete
  12. Cu trairea din inima ta si cu exemplul de viata traita in Domnul,frate pastor,insufli cu siguranta vointa si infaptuirea lucrurilor DE SUS celor pe care Dumnezeu i-a chemat dupa planul Sau.
    Domnul sa te binecuvanteze.

    ReplyDelete
  13. un mesaj deosebit ,un om al domnului deosebit,d l sa te binecuvinteze frate pustan

    ReplyDelete
  14. Domnul sa fie proslavit....
    sa mai adaugati asa predici... DOMNUL SA VA RASPLATEASCA

    ReplyDelete
  15. domnu sa te binecuvinteze foarte fain

    ReplyDelete
  16. domnul sa va binecuvinteze cu viata vesnica si sa ne ajute sa-i dam lui toata inima

    ReplyDelete
  17. Domnul sa fie laudat pntru minunile Lui . Minunile Lui sint cei nascuti din El prin care Dumnezeu mingiie pe alti

    ReplyDelete
  18. foarte buna predica chemarea este pt ....acum... cine aude sa raspunda chemari si ma bucur ca este pt toti crestini indiferent de convingerile sale

    ReplyDelete
  19. acum:martori,budisti,musulmani, ortodoxi,catolici, penticostali,baptisti,evanghelisti,metodisti,adventisti,reformisti,si toti cei care auziti cuvantul domnului acum lasativa de barfa ,lasativa de rautate,de contraziceri si tot ce nu e folositor mantuiri voastre si spuneti da chemari mantuitorului si el va va arata calea catre el calea mantuiri voastre si nu taceti orice ati fi spuneti despre ce a facut domnul pt voi si nu uitati sa fiti si exemple cand predicati cuvantul si domnul sa ne ajute pe toti sa fim cu el in ceruri amin.

    ReplyDelete
  20. Exista o singura Biblie..o singura credinta..un singur botez..O singura Nadejde..Isus Hristos..Biserica de la sfarsit.. a LUI o gasesti la Apoc 14,12...

    ReplyDelete
  21. Dumnezeu sa va binecuvanteze!o predica foarte frumoasa!merita ascultata!

    ReplyDelete
  22. DUMNEZEU FACE TOATE LUCRURILE PERFECTE DE ASEMENEA SI LUCRAREA PE CARE O DESFASOARA PRIN TINE FR PUSTAN .II MULTUMESC DOMNULUI PT ACEASTA LUCRARE MINUNATA .DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE ,SA TI RASPLATEASCA CU VIATA VESNICA SI SUTA LA SUTA SA RAMII VESNIC AL DOMNULUI .AMIN

    ReplyDelete
  23. minunat!!!!!!! DOMNUL sa ne ajute sa implinim tot ce am invatat din aceasta predica!

    ReplyDelete
  24. Pustan,si-a facut teraba,Dumnezeu si-a facut treaba.
    Pustan a fost flacara,Dumnezeu la rasplatit.
    dar Tu,dar Tu?? esti unu din oameni romaniei care ard pentru Hristos?? esti omul care isi i-a palme de la viata dincauza ca inima ta arde dupa Hrostos?
    esti indragostit de Isus Hristos care e indragostit de tine?
    Isus si-a aratat Dragostea lui mare,mare,mare,de o mie de ori mare si cand ajungeti sa credeti ca ati inteles cat este de mare cititi 1corinteni 13,ultimele versete in care zice: "acum cunoasteti in parte,dar atunci ve-ti cunoaste pedeplin"
    ce a facut Isus pentru tine si pentru mine,stie o lume intreaga,de 2000 de ani se stie,oameni care nu te cunosc stiu ce a facut Isus pentru tine,asa desavarsita si-a facut lucrarea Dumnezeu,prin Fiul!
    dar tu,dar eu,stie lumea ce facem noi pentru Isus?? stie??? sincer,imi este rusine de mine,in fata lui Dumnezeu sa ma prezint cu nimik inaintea lui. El 100% eu 00,7 %,ce tupeu sa am,ce curaj sa am? care din drepturile omului da dreptul sa ma prezit in fata lui Dumnezeu cu 00,7 %?? se scarbeste de mine Dumnezeu,cand ma vede,ca sunt asa si nu cresc,sa pun acolo in fiecare zii cate un procent 2. dar pun nu iau!
    intrebatil,trimiteti email,lui Pustan si puneti va rog intrebarea aceasta: Frate Pustan,vreti sa va apreciez,sau sa fac slujirea la care ma chemat Dumnezeu?
    e logic ce raspuns veti primi,il stiti deja. cu siguranta vrea sa faceti slujire,la fel cum si Isus vrea! sa ne intareasca Domnul,sa nea dea intelepciune si credinta,100 % pentru misiune 0 la suta pentru stat acasa!

    ReplyDelete
  25. gbu vladimir pustan!!!!!!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator