Monday 8 November 2010

Rugaciune saptamana 8 - 15 Noiembrie

"Ci sfinţiţi în inimile voastre pe Hristos ca Domn. Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi; dar cu blândeţe şi teamă," 1 Petru 3:15

As vrea ca acesta sa fie indemnul de rugaciune pentru saptamana care urmeaza. Am observat ca din ce in ce mai multi oameni au tendinta sa se vada pe ei insisi mai presus de oamenii din lume, mai buni. Doar pentru ca ei frecventeaza o biserica au impresia ca sunt mai buni. Sa nu uitam ca nimic din ceea ce avem nu este de la noi si nu avem nici un merit, nu suntem cu nimic mai speciali decat alti oameni. Mai mult, o astfel de atitudine poate indeparta oamenii de Dumnezeu. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne controleze inimile si bisericile, sa ne rugam ca aceasta atitudine sa dispara din biserici.

2 comments:

  1. Amin! Asa sa fie! Pentru ca nu avem nici un lucru pe care sa nu-l fi primit, mai ales harul si indurarea care ne-au fost aratate.
    Se intampla adesea ca nu exemplul unui “sfant” din biserica, ci mai degraba marturisirea cu sinceritate a slabiciunilor unui pacatos iertat prin har sa lucreze cu putere si sa atraga schimbarea. Este bine sa ne vedem mai des limitele, sa privim barna din propriul ochi si sa fim mai bine smeriti invatand ca “ eu sunt nimic, dar pot totul prin Acela care ma ridica” si sa nu uitam ca Dumnezeu nu locuieste in cladiri, ci in aceia care se aduna acolo in Numele Sau, in masura in care Il poarta inlauntrul lor.

    ReplyDelete
  2. Dumnezeu sa faca lumina in biserici caci satana i-a intunecat pe toti le-au spalat creieri si i-au indoctrinat pe bisericosi la cult si religie,cei care nu merg la biserica au iesit din intunecimea lor si stau in lumina, bisericile de azi se discrimineaza uni pe alti, se urasc cult pe cult ,religia ortodoxa cu cea catolica si se dau mari pocaiti si crestini.Ferice de cei care nu i-au parte la slujbele lor ,aceia cu adevarat il iubesc pe Dumnezeu ,ca nu se urasc intre ei,stau acasa cu Dumnezeu si e mai bine.
    Efeseni 5:10.Cercetaţi ce este plăcut înaintea Domnului,
    11.şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.
    12.Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns.
    FIECARE SA ISI VADA DE VIATA LUI,SI SA ZICA "VAI DE MINE PACATOSUL SAU PACATOASA".Nu sa zica ,vai de alti.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator