Tuesday 14 June 2011

Rugaciune

Saptamana asta va propun sa staruim pentru neprihanire. Cred ca sfintirea este voia lui Dumnezeu pentru noi si mai cred ca neprihanitul va sta in picioare intotdeauna, prin harul lui Dumnezeu. Si chiar daca s-ar intampla sa cada, Dumnezeu il va ridica. Sa ne rugam ca Dumnezeu, prin glasul constiintei sa ne arate care sunt punctele noastre negative si sa ne ajute sa le indreptam.


2 comments:

  1. Neprihanitul sta in picioare numai prin har, adevarat, si daca se intampla sa cada si numai vede drumul pe care trebuie sa apuce, Domnul il ia de mana, ohh...daca nu ar veni El sa ne ridice si sa mangaie! Am inteles foarte recent ca sfintirea inseamna cruce si ca prin durere se indreapta orice lucru, si daca vreau sfintire atunci stiu la ce trebuie sa ma astept, dar nadajduiesc in puterea ce o voi primi. Domnul sa ne ajute sa ne indreptam dupa Cuvantul Sau !

    ReplyDelete
  2. Sa ingenunchem inaintea Domnului si in aceasta saptamana incredintand in fiecare zi,viata unei persoane in mana Tatalui nostru. Sa ne rugam pentru nevoia cea mai acuta a acelei personae, dupa ce mai inainte aflam problemele cu care aceasta se confrunta.
    Si Domnul sa reverse din belsug pacea si bucuria Sa peste toti aceia carora va pasa si simtiti cu cei in nevoie.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator