Tuesday 30 June 2009

Dumnezeu e pregatit se te ierte. Esti pregatit sa accepti?

Ieremia 36:3 Poate că dacă va auzi casa lui Iuda tot răul pe care am de gând să i-l fac, se vor întoarce fiecare de la calea lor cea rea, şi le voi ierta astfel nelegiuirea şi păcatul."

Cat de mult isi doreste Dumnezeu sa ne ierte! El era gata sa ierte poporul lui Israel si chiar isi dorea asta. Ca dovada, le-a trimis zeci de prooroci care ii indemnau sa se intoarca la Dumnezeu.
El ti-a trimis si tie Cuvantul. Pentru tine Cuvantul s-a intrupat.

Si nu erau vinovati de pacate mici. Idolatrie, vrajitorie, rautate, curvie, invidie, egoism ( si-au luat cuvantul inapoi si nu au eliberat robii la finalul celor 7 ani), lipsa de credinta - lista poate continua la nesfarsit. Acum cateva zile cineva m-a intrebat de ce Biblia contine atatea detalii despre crime, violente si pacate. Cred ca Dumnezeu vrea sa ne arate ca oricat de pacatosi am fi noi, El e pregatit sa ne ierte daca ne pocaim. Sunt oameni care au comis pacate mult mai mari, decat vom comite noi in tot restul vietii, si care totusi au fost iertati. Si Biblia vrea sa ne arate tocmai acest lucru.

1 Imparati 21:27
După ce a auzit cuvintele lui Ilie, Ahab şi-a rupt hainele, şi-a pus un sac pe trup, şi a postit: se culca cu sacul acesta, şi mergea încet.
1 Imparati 21:28 Şi cuvântul Domnului a vorbit lui Ilie, Tişbitul, astfel:

1 Imparati 21:29 "Ai văzut cum s-a smerit Ahab înaintea Mea? Pentru că s-a smerit înaintea Mea, nu voi aduce nenorocirea în timpul vieţii lui; ci în timpul vieţii fiului său voi aduce nenorocirea casei lui!"

Daca Ahab, despre care cu totii stim ca a fost unul din cei mai pacatosi oameni din Biblie, a fost iertat de Dumnezeu pentru ca s-a pocait, de ce nu ai putea fi si tu? Nu il lasa pe inselator sa iti spuna ca pentru tine nu mai exista speranta. Ai o singura speranta - pocaieste-te!!!

Mantuirea e un dar pe care Dumnezeu doreste sa ti-L dea, intrebarea este - esti pregatit sa il accepti? Iti doresti asta sau e mai confortabil sa ramai prins in pacatul tau?

Numai tu poti raspunde la aceasta intrebare.

No comments:

Post a Comment

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator