Monday 30 August 2010

Rugaciune saptamana 30 Aug - 06 Sept

Saptmana asta va propun sa ne rugam pentru Vladimir Pustan. La ultima serbare Ciresarii a fost prezent, desi nu i-a fost tocmai usor. Urmeaza o operatie si cred ca este nevoie sa ne rugam ca lucrurile sa mearga bine si recuperarea sa fie rapida. Domnul sa il binecuvanteze!

4 comments:

  1. Amin! Indurarea lui Dumnezeu sa se reverse asupra sa, pentru ca ogoarele isi asteapta lucratorii.

    ReplyDelete
  2. Shalom ,Shalom.Mila si binecuvantarea Lui Dumnezeu, sa se reverse peste fratele Vladimir Pustan,cred ca si aceste operatii sunt un avertisment ca trebuie sa pregateasca pe altcineva pentru aceasta lucrare cu tinerii, acest crestin a facut si face totul pana la maxim, caci este unsul Domnului pentru acesta lucrare si ii pasa de aceasta generatie, dar sunt foarte incapatanati uni si nu vor sa asculte mesajele si sa recunoasca eforturile sale si dorinta lui Isus ca ei sa se pocaiasca de toate faradelegile lor.Ma rog ca Domnul sa il ajute sa treaca cu bine peste orice incercare.
    Frate Vladimir Pustan fiti tare in orisice incercare DUMNEZEUL PACI SI AL DRAGOSTEI ESTE CU D-VS SI CU NOI POPORUL ISRAEL, IN ORISICE IMPREJURARE.
    :)Zambeste Isus te iubeste!

    ReplyDelete
  3. Sa ne traiti frate Pustan! Ne rugam pentru familia Dvs si pentru sanatatea si vindecarea Dvs.

    ReplyDelete
  4. Pentru saptamana ce ne sta in fata as propune sa ne rugam pentru turneul Ciresarii, Domnul sa dea har slujitorilor sai in aceasta lucrare. Sa ne rugam in continuare si pentru sanatatea fratelui Pustan si a intregii echipe.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator