Monday 16 August 2010

Rugaciune saptamana 16-23 August

Va propun ca in aceasta saptamana sa staruim pentru copiii internati in spitale, ce sufera de boli grave. Nu putem intelege ce simte un parinte al carui copil este internat la Oncologie. Sa ne rugam pentru ei si pentru parintii lor. Si ne rugam si pentru bebelusii raniti astazi la maternitatea Giulesti. Dumnezeu sa vegheze asupra lor, asa cum numai El stie.

1 comment:

  1. Motiv de rugaciune: calauzire in luarea deciziilor.
    Sunt perioade in viata cand trebuie sa luam decizii, unele chiar majore care ne pot determina viitorul. Mai devreme sau mai tarziu cu totii trecem prin astfel de momente de rascruce. Si nu stim ce/cum sa alegem pentru a fi bine. Tocmai de aceea avem nevoie de sfatul si calauzirea Domnului pentru ca orice alegere sa ne conduca inspre voia Lui. Cerem calauzire pentru indreptarea pasilor nostri pe calea lui Dumnezeu; sa putem vedea clar voia Sa cu privire la orientarea vietilor noastre si sa ne indreptam incotro ne va dicta Duhul Sau cel Sfant.
    Sa continuam insa sa cerem indurarea lui Dumnezeu peste familiile greu incercate ale caror copilasi se afla intr-o situatie critica, in spital sau acasa. Stim ca doar la El este Izvorul vindecarii si al mangaierii

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator