Monday 16 May 2011

Rugaciune

In ultima vreme am observat o concentrare din ce in ce mai mare pe denominatiuni. Parca uitam ca Dumnezeu nu apartine unei denominatiuni, ca nu exista adevar absolut pe acest pamant. Eu unul cred ca fiecare denominatiune are plusurile si minusurile ei si ca o cearta care apare ca urmare a unei discutii despre care denominatiune e "mai corecta" nu are decat un singur deznodamant, indepartarea si mai mare de Adevar. Cearta si vorba in zadar reprezinta niste capcane in care picam asa de usor si din care iesim atat de greu. Eu as vrea sa ne rugam pentru intelepciunea de a nu cadea in capcana polemicilor sterile.

2 comments:

  1. Apoc2:2-7. "Stiu faptele tale, osteneala ta si rabdarea ta, si ca nu poti suferi pe cei rai; ca ai pus la incercare pe cei ce zic ca sunt apostoli, si nu sunt, si i-ai gasit mincinosi.
    Amin.
    Nicolaitii sunt farisei fatarnici care au ajuns la putere si ii indeamna pe oamenii sa adere la cultul lor mai mult decat sa ii indemne la pocainta si astfel bisericile de azi sunt conduse de dictaorii lumii acesteia .
    "NICOLAITII SINT ANTICRISTII" CARE STAPINESC PESTE POPOR ,NU SLUJESC POPORULUI.CIND VORBIM DE CRESTINISM TREBUIE SA STIM CA SINT DOUA VITE CRESTINE :CRESTINISMUL APOSTOLIC SI CEL DENOMINATIONAL.PRIMUL ESTE BISERICA VIE A LUI IISUS HRISTOS,AL DOI-LEA ESTE ORGANIZATIA MOARTA A SATANEI.DE CINE VREI SA FII CONDUSA?DE D-ZEU SAU DE OM?. Totuşi, mulţi creştini de astăzi, deşi nu cred în „desfrâu”, duc libertatea prea departe gândind că pot face ceea ce doresc, chiar dacă aceasta duce la poticnirea unui alt credincios. Însă, Pavel denunţă cu claritate această atitudine în Rom.14:13Sa nu ne mai judecam, dar, unii pe altii. Ci mai bine judecati sa nu faceti nimic care sa fie pentru fratele vostru o piatra de poticnire sau un prilej de pacatuire. Amin

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator