Monday 11 June 2012

Rugaciune saptamana 11-18 Iunie

In saptamana care urmeaza va propun sa ne rugam pentru rabdare. Rabdarea de a astepta in tacere ajutorul Domnului, atunci cand esti ranit, cand simti ca nimic nu merge. Rabdarea de a pune pe altii pe primul loc si a ii asculta pe altii cand inima ta plange, cand simti ca nu mai poti. E unul din cele mai grele lucruri pe care le poate face un om. Si totusi unul din lucrurile necesare pentru a te putea numi crestin.

1 comment:

  1. Rabdarea de a asculta pe altul este un dar de la Dumnezeu. Avem nevoie de a comunica, dar mai cu seama de a ne asculta unii pe altii, lasand la o parte orice interes.
    Am exprimentat acest lucru chiar la inceput de saptamana, un suflet s-a bucurat de acest lucru, slava lui Dumnezeu. Exista insa acel simtamant de implinire in momentul in care stii ca ai putut fii de folos chiar prin simpla ta prezenta in fata cuiva care ti se destainuie.
    Domnul sa ne dea rabdarea prin care putem castiga inimile oamenilor cu empatie. Prea ocupati de noi insine pierdem ocazia de a asculta o inima impovarata pentru care am putea fi un balsam, dar si noi, la randul nostru avem nevoie de o inima care sa ne asculte.
    Dumnezeu sa ne dea harul de a asculta si intelege, dar sa nu luam noi problemele, ci sa aducem inaintea Sa spre rezolvare.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze cu puterea de a merge inainte sprijinit pe El si sa raspunda fiecarei nevoi care exista.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator