Monday 9 July 2012

Rugaciune saptamana 09 - 16 Iulie

Pentru aceasta saptamana motivul este propus de voi:

"In aceste vremuri, cand atat de greu se construieste ceva bun, un post de radio crestin risca sa se inchida datorita deficitului de resurse financiare. Sa ne rugam ca lucrarea acestui Radiou care a dainuit 17 ani sa continue , deoarece este un sprijin spiritual atat pentru locuitorii judetului Prahova cat si pentru judetele vecine. Iata mesajul pastorului Marian Nastase:
” Aşa cum ştiţi Radio SOS slujeşte în Prahova de 17 ani ! În tot acest timp Radio SOS a depins în totalitate de Dumnezeu, fiecare zi de emisie fiind o minune!
V-am scris să vă cer să mijlociţi urgent pentru binecuvântare financiară pentru Radio SOS. În seara aceasta la Repere voi provoca ascultătorii să dăruiască pentru ca Radio SOS să nu se oprească. Astăzi la emisiune, fratele Mihai a anunţat că dacă banii nu vor veni Radioul se va închide pe 15 Iulie.
De aceea vă rog să cereţi ca Dumnezeu să-şi arate puterea şi să atingă inimile oamenilor şi ale bisericilor din zonă pentru a susţine cea mai importantă lucrare misionară din judeţ.
Deasemeni, doresc ca Duminică să facem o colectă specială în care să punem sămânţa pentru ca Radio SOS să continue să emită.

Domnul să vă binecuvinteze!”

2 comments:

  1. Lucrarea radioului continua si astazi, desi nu se stie pentru cata vreme, datorita harului lui Dumnezeu si ajutorului temporar acordat de oamenii care au dorit sustinerea lui. Dumnezeu sa fie laudat si sa rasplateasca tuturora!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator