Monday 12 July 2010

Rugaciunea saptamana 12 - 19 Iulie

Am tot stat si m-am gandit la motivul de rugaciune pentru aceasta saptamana. Si m-am tot razgandit de 10.000 ori. Sunt atatea lucruri pe care le simt in inima mea si pentru care stiu ca ar trebui sa ma rog. Dar cum alegem? Ce e mai important? Sunt atatea lucruri in viata mea pentru care e nevoie de rugaciune, sfintire, credinta, putere, calauzire, etc si cred ca la fel e si in vietile voastre. Si e bine sa ne rugam si pentru noi, dar cred ca este si mai important sa mijlocim pentru altii. Orice om se roaga pentru el si e bine ca face asta. Dumnezeu stie foarte bine ce avem noi nevoie si stie ce au altii nevoie. Avem oare puterea de a ne lasa pe noi deoparte si sa ii aducem pe altii in fata?  Eu unul as vrea ca saptamana asta sa continuam sa mijlocim, in primul rand, pentru altii. Pentru Romania si pentru oamenii greu incercati de inundatii.

2 comments:

  1. Cu siguranta ca fiecare din noi avem n motive de rugaciune cu privire la propria viata. In taina, pe cele mai multe numai noi si Acela caruia I ne confesam le cunoastem; si la un moment dat strigatul nostru pare ca are cea mai urgenta nevoie de ajutor. Oridecateori ne deschidem inima in fata Tatalui ceresc care ne cunoaste atat de bine fiecare pas mai obosit, sau mai grabit, aducem si lucrurile care ne macina cu privire la noi, dar cu adevarat nevoile semenilor nostri ar trebui sa fie prioritare.
    Cautand folosul celorlalti vom uita propriile nevoi si daca nu mai putem “ajuta” in vreun fel omenesc un semen de-al nostru, atunci ramane doar sa-l incredintam prin rugaciune in Mana Domnului care se ingrijeste de orice faptura.

    ReplyDelete
  2. Un subiect mi-a atins sensibil inima si as dori sa vi-l impartasesc.
    Sa ne rugam pentru copiii abandonati, aceia care au fost uitati in orfelinate sau care strabat strazile fara a-si cunoaste scopul pe lumea aceasta. Poate i-am privit cu dezgust pe strada datorita comportamentului, limbajului sau infatisarii lor, dar modul lor de viata exprima vitregiile sortii traite pentru ca nimeni nu i-a inteles vreodata. Si, ce vina au ei ca s-au nascut in conditii nefavorabile vietii? Puteam fi oricare dintre noi in locul lor. Unii aleg sa paraseasca chiar orfelinatele datorita tragediilor traite si aici.
    V-ati gandit ca o mangaiere si o vorba spusa din suflet poate insemna nespus mai mult decat multe monede aruncate fara nici macar o privire in ochiii celui flamand de dragoste? Sa venim la Scaunul indurarii lui Dumnezeu pentru ca El sa le pregateasca adapostul acestor suflete fara speranta, sa cunoasca Iubirea divina prin care ranile din sufletele lor sa fie vindecate.
    Domnul Isus Hristos sa va binecuvanteze pe fiecare!

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator