Monday 7 March 2011

Rugaciune saptamana 7 - 14 Martie

In saptamana care urmeaza va propun sa staruim pentru intelepciune si rabdare. De cele mai multe ori, planul lui Dumnezeu este greu de inteles si cere multa rabdare. Eu unul, privind in urma, mi-am dat seama ca de multe ori nu am inteles corect ceea ce imi spunea Dumnezeu, din cauza dorintelor si gandurilor mele. Si nici la capitolul rabdare nu stau extraordinar, nu stiu cat de bine stati voi, insa eu mai am mult de exersat. Cred ca ar fi bine sa staruim pentru o minte deschisa la ceea ce ne spune Domnul si pentru o rabdare si mai mare, o rabdare educata. Si daca este nevoie de zdrobire pentru ca aceste lucruri sa se intample, eu asta imi doresc. Voi?

3 comments:

  1. Rabdare educata ????
    Poate ne spuneti mai mult despre acest concept!!! Multumesc!

    ReplyDelete
  2. Iti multumesc pentru comentariu, voi incerca sa pregatesc un articol in care sa explic mai pe larg. Sper ca saptamana asta sa fie gata.

    ReplyDelete
  3. Da, este foarte greu sa intelegem planul lui Dumnezeu, sa avem rabdare sa-l desfasoare, mai ales atunci cand intervin dorintele noastre, care de cele mai multe ori ni se par a fi foarte bune - consideram ca si Dumnezeu doreste asta, cand de fapt...este doar dorinta firii noastre. Este foarte greu sa astepti "timpul lui Dumnezeu", sa ai rabdare, sa te poti dezbraca de gandurile si pornirile firii pamantesti. Un subiect la care am de meditat...

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator