Monday 10 May 2010

Fa o diferenta - Isaia 64

2 comments:

  1. Am ascultat o stire la radio care m-a socat. In curand va veni la Bucuresti si va concerta o formatie rock, satanista AC/DC care in traducere inseamna Anticrist-moarte lui Cristos. Zeci de mii de oameni participa la acest concert laudandu-l pe cel rau, batjocorind astfel pe Fiul lui Dumnezeu prin cantecele lor infioratoare (ex: Inapoi in intuneric, Clopotele iadului etc).
    Cum e posibil ca in aceasta tara framantata de nevoi si probleme, declarata crestina sa se promoveze astfel de valori? In vechime la curtile imparatilor erau adusi cantareti care cantau cu instrumentele lor si alungau duhurile rele (avem exemplul lui David si Saul); ori acum, ce se promoveaza?
    Cum sa vina binecuvantarea peste tara noastra cand oamenii iubesc mai mult intunerecul si "numesc raul bine si binele rau, care spun ca intunerecul este lumina si luimna intunerec, care dau amaraciune in loc de dulceata si dulceata in loc de amaraciune" (Is.5.20)?
    Tocmai de aceea m-am gandit la artistii, cantaretii nostri crestini care si-au pus talentul si darurile lor in slujba Domnului Cristos si cu mari sacrificii reusesc sa lanseze un album, sa promoveze muzica crestina de calitate si de multe ori sunt criticati si decurajati chiar de crestini pentru ca nu pot fi pe placul tuturor, avand in vedere genurile muzicale diferite. Indiferent de stil, atata timp cat il lauda pe Dumnezeul cerului, rolul nostru si dorinta noastra ar trebui sa fie de a-i sustine, incuraja si promova, pentru ca vedem clar cum fortele intunerecului lucreaza cu mare putere si oamenii alearga dupa dumnezei straini, se alipesc de duhuri inselatoare si de invataturi nesanatoase.
    De aceea sa ne unim in rugaciune pentru fratii nostri cantareti, Domnul sa le dea putere, intelepciune, har sa-L laude pe El si biruinta va fi a Domnului.

    ReplyDelete
  2. Se intampla exact ce spune Biblia. Oamenii vor deveni din ce in ce mai rai si vor ajunge sa se inchine idolilor si satanei.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator