Monday 24 May 2010

Rugaciune saptamana 24-31 Mai

Saptamana aceasta va propun sa ne rugam pentru lucrarea pe care o fac misionarii. De multe ori ei sunt in pericol zi de zi si au de luptat cu tot felul de incercari pe care noi nici nu ni le putem imagina in tari ca India, Zambia, Sudan, Cambodgia si altele la fel.

Si continuam sa ne rugam pentru Romania.

Domnul sa va binecuvanteze pentru lucrarea pe care o faceti!

1 comment:

  1. Exista multa suferinta pe pamant si parca ea se adanceste din ce in ce. Sunt multi frati care se confrunta cu suferinte in trup si suferinte sufletesti, oameni pentru care durerea pare ca nu mai conteneste, nu inteleg de ce si se simt epuizati in asteptarea unei izbaviri.
    Ei au nevoie de rugaciune; sa-l rugam pe Dumnezeul milei sa-si reverse indurarile peste ei, sa-i imbrace cu putere pentru a trece biruitori prin aceasta "vale a plangerii", caci numai El poate mangaia, lega rani si vindeca.
    Probabil ca fiecare ati trecut prin astfel de momente grele in viata si daca acum sunteti bine este numai datorita unui Brat puternic care v-a ocrotit si scos din situatii critice.
    Sa facem chiar mai mult decat o rugaciune, daca este nevoie sa nu intarziem sa dam si o mana de ajutor, sau un cuvant de incurajare unui suflet disperat, sau o vizita pentru ca cel ce trece prin durere sa simta ca nu este singur.
    "Bucurati-va cu cei ce se bucura, plangeti cu cei ce plang. Aveti aceleasi simtaminte unii fata de altii."(Rom 12.15,16)

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator