Monday 3 May 2010

Rugaciune saptamana 3-10 Mai

Saptamana asta va propun sa staruim pentru dragoste. Pentru o mai mare dragoste fata de Dumnezeu si fata de semenii nostri, fiind constienti totodata ca acest lucru implica si zdrobire. Atunci cand te rogi Domnului pentru dragoste, asteapta-te sa fii zdrobit pentru a putea intelege dragostea cu adevarat.

4 comments:

  1. "Pentru ca dragostea celor mai multi se va raci" (Mat.24.12) sa fim gata sa daruim si acelora care nu o au, acelora care au nevoie de ea . . . pentru ca se vorbeste asa de mult despre ea, dar cand trebuie dovedita . . . lipseste adesea. Sa-L rugam pe Acela care este Sursa dragostei sa ne impodobeasca fiinta cu acest frumos colier . . . dragostea care rabda, sufera, se sacrifica dupa modelul Celui ce a creat-o. Si prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii." (Ioan 13.35) Dragostea este porunca lui Dumnezeu si o reflectare a tot ceea ce inseamna cuvantul Scripturii. "Fratilor, sa nu iubiti cu vorba ci cu fapta si cu adevarul".

    P.S.
    Privesc cu uimire tema aleasa . . . pentru ca am avut acelasi gand, dar nu am avut prilejul sa-l exprim. Si aceasta a fost o confirmare ca Dumnezeu doreste sa staruim pentru dragoste. Inca o data am vazut cum El ne controleaza chiar si cele mai ascunse ganduri si cum ii indreapta pe copii Sai spre acelasi tel pentru ca "ei sa fie una in Duhul".

    ReplyDelete
  2. Ce mai putem spune, decat slava Domnului!!!!

    ReplyDelete
  3. Cred ca e ceam mai grea parte a rugaciunii. Sa intelegem cata nevoie avem de dragoste.

    ReplyDelete
  4. Dupa ce ne-am rugat ca Duhul Sfant sa rodeasca in noi dragostea, as propune in continuare un post, dar nu unul oarecare, ci acel post placut lui Dumnezeu, conform Isaia 58 "ca sa ni se auda strigatul sus". Este un post de lucrurile care ne impiedica sa-L cautam pe Dumnezeu. Prea adesea, intram in greva foamei pentru ca vrem sa auzim vocea lui Dumnezeu, dar ne continuam vietile ocupate si aglomerate. Postul adevarat este atunci cand ne abtinem de la ceva, cu scopul de a-L cauta pe Dumnezeu mai atent.
    Nu va fi usor... tocmai de aceea avem nevoie de putere de la Domnul.
    Sa cugetam la Isaia 58, sa rupem orice legatura care ne desparte de prezenta lui Dumnezeu, sa ne cercetam fiecare in camaruta noastra, rugandu-ne pentru implinirea acestui post in vietile noastre, prin care nu doar noi vom fi atinsi, cat mai ales cei cu care relationam.

    ReplyDelete

 

Dumnezeu este dragoste

Grab this Headline Animator

Dovezi in favoarea lui Dumnezeu

Grab this Headline Animator